Program finanţat de Uniunea Europeană şi Guvernul României                    
ASOCIAŢIA GRUPULUI DE ACŢIUNE LOCALĂ
,,CODRII PAȘCANILOR”

 

 

Prezentare

Asociația Grupului de Acțiune Locală "CODRII PAȘCANILOR", reprezintă un parteneriat de tip public-privat format din membrii care cuprind reprezentanți din teritoriul parteneriatului sau cu responsabilitate în teritoriul parteneriatului.

Teritoriu

Asociația cuprinde un teritoriu alcatuit din 5 comune (16 sate) ce au vecinatate directa, amplasate geografic, de la nord la sud astfel: Comuna Tatarusi, Comuna Cristesti, Comuna Motca, Comuna Mirosloveşti, Comuna Stolniceni-Prăjescu.  

Scop

Scopul asociației este dezvoltarea durabilă a comunitaților din zona Regiunea Nord-Est și adiacentă acesteia. Realizarea obiectivelor stabilite prin S.D.L. si anume lupta împotriva sărăciei și a excluderii sociale, producția de bunuri și servicii durabile și protecția mediului.

Dezvoltare

Acțiunile inovative aplicate vor avea o contribuție deosebită la dezvoltare. Inovația va consta în adaptarea inovației generate în alte zone, modernizarea formelor tradiționale de „know-how” sau descoperirea de noi soluții la problemele rurale.

Noutăți

SDL var.7

19-08-2021 SDL

Detalii...

ANUNȚ LANSARE PROIECT DE COOPERARE „QR4A…

17-08-2021 Anunturi

Detalii...

Agenţia pentru Finanțarea Investițiilor …

11-01-2021 Anunturi

Detalii...

Anunt privind organizarea de actiuni de …

16-09-2020 Anunturi

Detalii...

Anunt de angajare - Responsabil financia…

16-06-2020 Anunturi

Detalii...

Nota de clarificare M05

20-01-2020 Anunturi

Detalii...

SDL var 6

06-01-2020 SDL

Detalii...

Conferinta de presa

13-11-2019 Anunturi

Detalii...

Codrii Pascanilor

Teritoriul GAL „Codrii Pașcanilor” este situat la confluienta unor importante drumuri nationale si judetene, in apropierea unui important nod de cale ferata situat in municipiul Pascani, precum si in proximitatea unor comunitati urbane precum: mun. Pascani (IS), orasul Harlau (IS), mun. Iasi (IS), orasul Falticeni (SV), orasul Dolhasca (SV), orasul Roman (NT), orasul Tg. Neamt (NT) si municipiul Piatra Neamt (NT),

Parteneri

Parteneriatul public - privat „Codrii Paşcanilor” este format din diverși actori publici şi privați din teritoriul a 5 comune, respectiv Cristeşti, Moțca, Mirosloveşti, Stolniceni-Prãjescu şi Tãtãruşi, în conformitate cu cerințele și criteriile Programului LEADER, pentru a elabora și implementa Strategia de Dezvoltare Locală a Asociației Grupul de Acțiune Localã „Codrii Paşcanilor”.

Teritoriu

Asociația Grupului de Acțiune Locală “CODRII PAȘCANILOR” cuprinde un teritoriu omogen, alcatuit din 5 comune (16 sate) ce au vecinatate directa, amplasate geografic, de la nord la sud astfel:

Comuna Tatarusi

Comuna Cristesti
Comuna Motca
Comuna Mirosloveşti
Comuna Stolniceni-Prăjescu
Teritoriu

Calendar estimativ

Despre noi

Asociația Grupului de Acțiune Locală "CODRII PAȘCANILOR", reprezintă un parteneriat între administrațiile publice locale, agentii economici și reprezentanții societății civile din teritoriul Asociației.

Contact

Loc. Moțca, Com Moțca

județul Iași

GSM: 0786 701 498

FAX: 0232 715 050

E-mail: gal_codriipascanilor@yahoo.com

Vizitatori

Astazi 12 Ieri 12 Saptamana in curs 33 Luna in curs 235 Total 42265

©2021 Gal. All Rights Reserved.

Search